Πετρούνιας / Ο Πετρούνιας ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής! - InKefalonia / Ο λευτέρης πετρούνιας αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τόκιο στις δύο αγαπημένες του κόρες.

Πετρούνιας / Ο Πετρούνιας ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής! - InKefalonia / Ο λευτέρης πετρούνιας αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τόκιο στις δύο αγαπημένες του κόρες.. «ένα μεγάλο ταξίδι φτάνει στο τέλος του σήμερα» (pic) απόλυτα έτοιμος για τον δεύτερο μεγάλο τελικό της καριέρας του είναι ο λευτέρης πετρούνιας. «πάμε για το χρυσό στο παρίσι». Ο λευτέρης πετρούνιας τερμάτισε τρίτος στον τελικό των κρίκων και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο «μίδας» των κρίκων με 15.200 βαθμούς πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Ο λευτέρης πετρούνιας αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τόκιο στις δύο αγαπημένες του κόρες.

Συγγνώμη από τον λευτέρη πετρούνια για την γκάφα να μην δείξει την προσπάθειά του στους προκριματικούς των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο ζήτησε η ερτ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο λευτέρης πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Αφιέρωσε το μετάλλιο στις 2 κόρες του. Η καριέρα δεν τελειώνει με μία τρίτη θέση, αλλά με την πρώτη. Το εκπληκτικό πρόγραμμα του λευτέρη πετρούνια στους κρίκους (15,333 β.), μέσα από ερασιτεχνική λήψη, στον.

Χρυσός και πάλι ο Πετρούνιας στην Ελβετία
Χρυσός και πάλι ο Πετρούνιας στην Ελβετία from www.ogdoo.gr
Μετά το τέλος της απονομής ο λευτέρης πετρούνιας σημείωσε στην κάμερα της ερτ: Ο λευτέρης πετρούνιας βρίσκεται στη μελβούρνη, για τον αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου και δηλώνει. «ένα μεγάλο ταξίδι φτάνει στο τέλος του σήμερα» (pic) απόλυτα έτοιμος για τον δεύτερο μεγάλο τελικό της καριέρας του είναι ο λευτέρης πετρούνιας. Ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος. Ο λευτέρης πετρούνιας τερμάτισε τρίτος στον τελικό των κρίκων και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η καριέρα δεν τελειώνει με μία τρίτη θέση, αλλά με την πρώτη. Αύριο δίνει τη «μάχη της ζωής» του, με αντίπαλο τον… εαυτό του. Συνάντηση «γιγάντων» στο τόκιο (pic&vid)

Ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος.

Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το. Ο λευτέρης πετρούνιας τερμάτισε τρίτος στον τελικό των κρίκων και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο λευτέρης πετρούνιας θα αγωνιστεί το πρωί της δευτέρας (2/8, 11.00 π.μ. Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής ευρώπης. Σάββατο, 24 απριλίου 2021, 16:59. Ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος. Ο «μίδας» των κρίκων με 15.200 βαθμούς πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Συγκλονιστικές φωτογραφίες πριν τη μεγάλη «μάχη». Ο πετρούνιας στο τέλος της προσπάθειάς του χαμογελούσε, αλλά ήταν εμφανής και η στενοχώρια του που δεν κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο χρυσό σε ολυμπιακούς αγώνες. Ο λευτέρης πετρούνιας βρίσκεται στη μελβούρνη, για τον αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου και δηλώνει. «αφιερώνω το μετάλλιο στην ελλάδα και τις κόρες μου» (video) ο λευτέρης πετρούνιας με 15.200 βαθμούς πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τόκιο στους κρίκους σημειώνοντας ακόμη μια σπουδαία. Ο λευτέρης πετρούνιας έγραψε ιστορία αφού κατέκτησε το δεύτερο ολυμπιακό του μετάλλιο μετά το ρίο. 5 φορές που μας συγκίνησε και εκτός βάθρου.

O πετρούνιας παρέλαβε επίσης έπαθλο του νικητή στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη της fig για τους κρίκους, καθώς ήταν ο καλύτερος στο όργανό του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βάσει τον πόντων, που συγκέντρωσε στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και συγκεκριμένα με τις. Ώρα ελλάδος) στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου ο λευτέρης πετρούνιας στράφηκε προς την κάμερα αφιερώνοντας το μετάλλιο στις δύο κόρες του, σοφία και ελένη Ο λευτέρης πετρούνιας αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τόκιο στις δύο αγαπημένες του κόρες. Και μάζα 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας με ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας με ... from www.news247.gr
Το εκπληκτικό πρόγραμμα του λευτέρη πετρούνια στους κρίκους (15,333 β.), μέσα από ερασιτεχνική λήψη, στον. 5 φορές που μας συγκίνησε και εκτός βάθρου. Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στους κρίκους με τη. «ένα μεγάλο ταξίδι φτάνει στο τέλος του σήμερα» (pic) απόλυτα έτοιμος για τον δεύτερο μεγάλο τελικό της καριέρας του είναι ο λευτέρης πετρούνιας. Σάββατο, 24 απριλίου 2021, 16:59. Το βηματάκι που τον έστειλε στην 3η θέση. Ο λευτέρης πετρούνιας (αθήνα, 30 νοεμβρίου 1990) είναι έλληνας γυμναστής και ολυμπιονίκης με ύψος 1,64 μ. Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το.

Αύριο δίνει τη «μάχη της ζωής» του, με αντίπαλο τον… εαυτό του.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες πριν τη μεγάλη «μάχη». Και μάζα 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο λευτέρης πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Συγγνώμη από τον λευτέρη πετρούνια για την γκάφα να μην δείξει την προσπάθειά του στους προκριματικούς των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο ζήτησε η ερτ. Αφιέρωσε το μετάλλιο στις 2 κόρες του. Ο λευτέρης πετρούνιας βρίσκεται στη μελβούρνη, για τον αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου και δηλώνει. Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το. Ο λευτέρης πετρούνιας (αθήνα, 30 νοεμβρίου 1990) είναι έλληνας γυμναστής και ολυμπιονίκης με ύψος 1,64 μ. «ας μη δώσουμε περισσότερη βάση στη μετάδοση, πάμε για το 2ο χρυσό 5 χρόνια μετά» (pic) ο λευτέρης πετρούνιας θέλει να αφήσει πίσω του το περιστατικό με τη μετάδοση της ερτ. O πετρούνιας παρέλαβε επίσης έπαθλο του νικητή στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη της fig για τους κρίκους, καθώς ήταν ο καλύτερος στο όργανό του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βάσει τον πόντων, που συγκέντρωσε στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και συγκεκριμένα με τις. Πώς κατάφερε ο έλληνας πρωταθλητής να επιστρέψει από την «κόλαση» του τραυματισμού τού. Ο λευτέρης πετρούνιας θα αγωνιστεί το πρωί της δευτέρας (2/8, 11.00 π.μ. Στη θέση που αρμόζει σε έναν θρύλο της ενόργανης γυμναστικής επανήλθε ο λευτέρης πετρούνιας, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής ευρώπης στους κρίκους για πέμπτη φορά στην καριέρα του, θριαμβεύοντας στη βασιλεία και.

Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής ευρώπης. Ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος. 5 φορές που μας συγκίνησε και εκτός βάθρου. «ας μη δώσουμε περισσότερη βάση στη μετάδοση, πάμε για το 2ο χρυσό 5 χρόνια μετά» (pic) ο λευτέρης πετρούνιας θέλει να αφήσει πίσω του το περιστατικό με τη μετάδοση της ερτ. Μετά το τέλος της απονομής ο λευτέρης πετρούνιας σημείωσε στην κάμερα της ερτ:

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό - Το ...
Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό - Το ... from 15minutes.gr
Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στους κρίκους με τη. Όσο για το αγωνιστικό του μέλλον, ο λευτέρης πετρούνιας, άφησε το καλύτερο για το τέλος, με μία… υπόσχεση: Η καριέρα δεν τελειώνει με μία τρίτη θέση, αλλά με την πρώτη. Ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος. Ο λευτέρης πετρούνιας βρίσκεται στη μελβούρνη, για τον αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου και δηλώνει. Αύριο δίνει τη «μάχη της ζωής» του, με αντίπαλο τον… εαυτό του. 5 φορές που μας συγκίνησε και εκτός βάθρου. O πετρούνιας παρέλαβε επίσης έπαθλο του νικητή στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη της fig για τους κρίκους, καθώς ήταν ο καλύτερος στο όργανό του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βάσει τον πόντων, που συγκέντρωσε στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και συγκεκριμένα με τις.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο λευτέρης πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

«ας μη δώσουμε περισσότερη βάση στη μετάδοση, πάμε για το 2ο χρυσό 5 χρόνια μετά» (pic) ο λευτέρης πετρούνιας θέλει να αφήσει πίσω του το περιστατικό με τη μετάδοση της ερτ. Όσο για το αγωνιστικό του μέλλον, ο λευτέρης πετρούνιας, άφησε το καλύτερο για το τέλος, με μία… υπόσχεση: Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο στους κρίκους με τη. Η καριέρα δεν τελειώνει με μία τρίτη θέση, αλλά με την πρώτη. O πετρούνιας παρέλαβε επίσης έπαθλο του νικητή στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη της fig για τους κρίκους, καθώς ήταν ο καλύτερος στο όργανό του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βάσει τον πόντων, που συγκέντρωσε στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου και συγκεκριμένα με τις. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο λευτέρης πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος. Ώρα ελλάδος) στον τελικό των κρίκων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Το βηματάκι που τον έστειλε στην 3η θέση. «αφιερώνω το μετάλλιο στην ελλάδα και τις κόρες. Το εκπληκτικό πρόγραμμα του λευτέρη πετρούνια στους κρίκους (15,333 β.), μέσα από ερασιτεχνική λήψη, στον. Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο ρίο το 2016 ο λευτέρης πετρούνιας κατέκτησε το. Ο λευτέρης πετρούνιας τερμάτισε τρίτος στον τελικό των κρίκων και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Posting Komentar

0 Komentar